baldursbarn

Regn å regn...

Publicerad 2011-09-22 07:41:50 i Allmänt,

Usch vad jag inte tycker om regn!! I morse var det täcke på som gällde.. Baldur fryser så han skakar annars. Hade oss en trevlig ridtur med fröken H och hennes Sunna igår. KUL med sällskap! Baldur var mkt snäll,men pigg.
Hoppas på uppehåll och ny tur i morrn. Annars så händer ganska lite. Drömmer om ett sto=föl.. Men jag har inte tid eller plats just nu.Men kanske nån gång :)

13/9

Publicerad 2011-09-13 07:30:49 i Allmänt,

Släppte ihop grabbarna igår. Gick mycket bra! Lite nos och pip,mer falsett än det bröl som var innan kastration.Känns skönt! Helt rätt beslut tycker jag. Man vill ju inte att nån häst ska behöva gå ensam,hur kul är det att vara häst då? Helt min egen åsikt såklart,finns ju alltid undantag.

Tror Baldur har fattat att Hraffe är kastrerad nu,han bryr sig föga om det pips,kikar mest under lugg och knatar iväg. Klok kille!

Hoppas verkligen det inte blir mer än så här.Men jag har gott hopp om att det bara blir bättre. De tyckte det var kul att få gå tillsammans igen tror jag.

12/9

Publicerad 2011-09-12 06:38:37 i Allmänt,

Mycket fokus ligger på Hraffe just nu eftersom han är nysnöpt. Jag hoppas kunna släppa ihop dem nu när det inte ät nåt gafflande inne. Sedan får de nog vara ute på nätterna ett tag till,om det gåt bra såklart.Det är ju otroligt varmt för årstiden. Baldur,min lilla prins,sköter sig som vanligt han. Fick ett mail där det var nån utomlandsifrån som trodde han var till salu. Icke sa nicke! Vi har haft en himla otur när vi sålt häst tidigare,så det är nåt jag drar mig in i det längsta för numer. Förra hästen vi sålde,då ramlade köparen av jorden efter ett tag tror jag.Vi var upp med transport och tänkte hämta honom för vi begrep att nåt var fel,men han var som borta.Ett par veckor senare ringde telefonen och då är han i sin tur såld,trots kontrakt med tillägg att vi ska ha första tjing om han skulle säljas. De nya ägarna var jättearga på oss och trodde vi låg bakom hans sjukdom.Han hade nämligen enl vet.svultit,så det var fel på blindtarmen,så till slut avlivades han. Så därför,vill jag inte sälja. Nu är ju långt ifrån alla som denna människa,men det knep vansinnigt i hjärteroten och vi hade dåligt samvete jättelänge att vi ens sålde honom. Nu var detta en ardenner,men ändå. Vi hade ju haft honom från ganska liten,så det var jättetråkigt. Nu kom jag alldeles av mig..Jaja,livet på gården knatar på. Det drar snart ihop sig mot slakt,knappa två månader kvar. Man jobbar och man grejar hemma,nåt man inte gör är vinner på lotto ;) Men det var inte väntat heller.
Nä,nu måste jag väcka min son om vi ska ha en sportslig att hinna med oss här.

Fix och färdigt

Publicerad 2011-09-09 13:41:15 i Allmänt,

Alla rapporterna införda på WF,har varit ordnat ett tag faktiskt. Hraffe har lugnat sig duktigt. Ska nog släppa ihop dem på måndag.Inte nu under helgen blir det nåt,utifall det blir bråk =skada som kräver veterinär.Dumt att släppa ihop dem på jourtid när man inte behöver ;) Lite snåltänk,men med deras priser under helgerna är det inte konstigt kanske. Nu är det älgjakt.Baldur är älgfärgad just nu,innebär att jag inte besöker skog med jägare i.Så roligt ska vi inte ha!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela