baldursbarn

24/7

Publicerad 2012-07-24 09:27:38 i Allmänt,

Sommar och sol äntligen!
Allt hö är inne så nu kan vi ta itu med andra sysslor.Som att skotta ur fårhuset exempelvis.Vi har inte kunnat göra det ännu,för det har varit så blött i markerna vi kör över med traktorn.Man förstör bara och det känns onödigt.
Hästarna mår bra alla 3.De går tillsammans nu,så det känns skönt.Var inte några problem alls det.Man får ha ögonen med sig bara,utifall Gaefa skulle brunsta om. Baldur bryr sig föga att Hraffe går med dem,så länge han vet sin plats och inte försöker gå emellan turturduvorna. I går kväll var Gaefa i ena änden av hagen,medan Baldur å Hraffe stod och kliade varann i andra änden. Snälla hästar jag har :)
Skulle gärna ladda upp fler bilder,men med nya blogg.se är det bara krångel. Man blir smått galen...Överväger att byta bloggportal faktiskt! Men det meddelar jag såklart isåfall.
 
 
 

Tjohoooo

Publicerad 2012-07-18 17:18:59 i Allmänt,

I dag var Tritla på UL och var dräktig :) 20-21 dagar ca! Raskt marscherat av häradsbetäckar´n ;) Så nu håller jag tummar och tår att det blir en frisk fin liten fölunge nästa sommar!
Mitt alldeles egna sto kom hem igår. Gaefa från Måga heter hon,och är köpt av Jamila Berg.Ännu en häst därifrån ja :) Hon har stora fina rörelser den damen,så jag hoppas på en vacker avkomma med bra gångarter!
(Ska betäckas med Baldur även hon.)
Mycket söt och snäll häst! Hoppas att det går bra även där!
Bilder kommer!

Jo just ja

Publicerad 2012-07-14 08:24:50 i Allmänt,

Har glömt berätta att jag är nog med häst..Ett sto e:Gandur frá Skjalg. Jag tycker det är jättekul att ev få en avkomma själv nästa år,gubben mer tveksam...Man lever bara en gång så jag vill prova. Hennes stam är ju fantastiskt! I kombination med Baldur´s får babyn ungefär samma stam som Kraftur frá Bringu. Det ni...

De små hästarna...

Publicerad 2012-07-14 08:21:01 i Allmänt,

Jaa,i helgen är jag en sån där gräsänka..Husbonn har åkt söderöver med sin systerson.
I morse när jag skulle släppa ut Hralf så kom jag på att jag ska släppa in honom till de andra... Tritla brunstar ju inte och Baldur är ju så himla snäll...(Hoppas jag).
Så det gjorde jag och än så länge har det varit några pip men inget mer. Får hoppas det inte blir nåt gruff...
 
 
Tritla det lilla livet är ju som mellan två hötappar.Märks att hon har sin trygghet med Baldur,men samtidigt är hon ju vansinnigt nyfiken på Hraffe ;) Gullig häst det där!! Fantastisk personlighet men som säkert kräver att man använder hjärnan själv :) Hon är en liten houdini,hittade henne på gräsmattan en dag,och då hade vi glömt slå på strömmen och det tog inte lång stund innan hon begrep det ;) Men snäll och rar,söt som socker.
Inga problem att leda henne och Baldur samtidigt,fast nog vill hon gärna ta en tugga på vägen. Gillar att man myser med henne också tror jag. Jag hoppas verkligen det blir en baby,för det kommer bli en kul avkomma isåfall!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela