baldursbarn

Longering

Publicerad 2012-02-22 06:14:58 i Allmänt,

Eftersom buskagen överallt just nu är infesterade med skogsmaskiner med tillhörande timmerbilar,tänkte jag mig att longera. Longera är inte min grej alls. Är jag den enda i världen som blir fasligt yr i huvudet då? Samma om jag rider på volt för länge i trav tex. Knäppt...
Baldur uppförde sig fint iallafall. Hade inte väntat mig nåt annat dock ;)
Har ju ärvt en longer/tömkörningsgjord. Gjorden var fasligt lång..Sista hålet på båda sidor,bäst att hitta en ny gjord kanske.Går han ner i vikt,vilket jag vet han kommer att göra,blir den ju för stor.Man behöver ju bara ha en kortare bukgjord,resten funkar ju :)
I dag gick de små liven ut kvart över 5. Det skall arbetas för brödfödan idag ;) Känns trevligare att kliva upp tidigt nu än i mörkaste januari.Lite vårkänslor har man allt!
Nej det är bäst man hugger i det som skall ordnas innan avfärd!

19/2

Publicerad 2012-02-19 17:28:30 i Allmänt,

Februari månad redan. Tiden går då förskräckligt fort ;) Baldur mår funemang och har tuktat till Hraffe lite i hagen då han var för kaxig. Han har ju varit lite jäklig med Baldur på sistone,men Baldur vill ogärna bråka till en viss gräns. Nu är dock ordningen återställd.
Grabbarna har fått nya täcken båda två,Hansbotäcken UTAN halvhals denna gång. Satt fantastiskt bra! Olivgröna i färgen,tunnt fodrade med fleece. Några tjocka täcken behöver man ju inte,huvudsaken de är torra tycker jag. Hraffe har ju en annan päls än Baldur så han var fortfarande fuktig i morse,så det blev täcke på idag.
Vårt ardennersto Rindi friar lite nu. Baldur är väl måttligt imponerad av hennes svansande vid tråden,men ställer upp och hummar uppmuntrande av och till :) Men det blir inget av med det där friandet ändå,nån korsning ardenner/islandshäst vill jag inte ha tack. Hur skulle det se ut??
Min vän T har införskaffat en åring,polsk arab och nånting mer (jag kanske sagt det redan),hur som helst var jag och fotade där lite ena dagen och tänkte bjuda på en bild eller två.



Hur som helst så har Baldur så smått börjat skifta färg nu. Det syns tydligast kring virvlar och på ryggen och kors. Jag ska masa mig ut med kameran nån dag här,har legat på latsidan med det nu ett tag. Det är mycket just nu med jobb och skola på det. Går utbildning med jobbet för 40 p. Kognitiva funktionsnedsättningar och tydliggörande pedagogik. Huvudet känns mycket fullproppat!
Men jag ska göra en kraftansträngning när jag blir ledig igen ;)

Kallt...

Publicerad 2012-02-05 06:30:44 i Allmänt,



-27. Man kan hålla sig för skratt. Red i snön lite försiktigt igår,min gubbe är så snäll och ställer upp ;) Lugnt tempo blev det dock.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela