baldursbarn

Vilopaus..

Publicerad 2012-06-28 22:37:04 i Allmänt,

 
Här ligger de och tar igen sig kärleksparet! Allt går bra. Bytte hage med ardennrarna idag,de betar värre än de mindre hästarna och käkar gärna blommor osv också ;) Baldur stackarn letade dem i hagen,innan han begrep att de inte var där ;)
Tritla svansar såklart efter hela tiden. Se den kärleken... :) Baldur är snäll i alla händelser,men det är han ju mest för jämnan!!

Dagarna går..

Publicerad 2012-06-26 06:54:30 i Allmänt,

Sommaren fortskrider,fast inte är det särskilt sommarvarmt. Hästarna tycker nog det är skönt iallafall :)
Här byts det hage med jämna mellanrum,så Tritla inte ska få fångkänning. Fantastiskt lätt att ta henne och Baldur ihop får jag säga. Har varit hela tiden,trots att hon brunstat också :) I går gick de in på lite vila. ca 4 timmar blev det iallafall.
I dag lämnar jag ruljansen till gubben och åker och jobbar :) I dag och torsdag kvar innan frivecka,sen bara 3 pass innan semester :)
Kan inte se mig mätt på denna gosse.... Vill ta mig i väg å fota Nattlykka igen åxå :) Det är så kul att Baldur´s föl har blivit så fina!!
 
 

Kärlek <3

Publicerad 2012-06-16 10:46:02 i Allmänt,



Tritla svansar efter Baldur hela tiden hon. Lika kär som Gaefa var i fjol ;) Får se då om Baldur beter sig på samma sätt när han tycker han är klar med henne ;) Ifjol var han lite sur på Gaefa när hon var för närgången till slut. Då var det visserligen två ston samtidigt,så vi får se. Kära är de iallafall :)

15/6

Publicerad 2012-06-15 07:01:43 i Allmänt,

Nu har Tritla kommit. Ett jättefint musblack skäck sto. Verkar jättesnäll och rar. Lite vilse än kanhända.
Baldur blev såklart överlycklig.. Honom hade man polerat och gjort fin och det höll i sig i några minuter,så han var åtminstone ren och snygg när han skulle showa för henne ;)
Ska se om jag fick lite bra bilder kanske. Nu ska det jobbas hemmavid! i helgen är sonen på scoutläger,gubben jobbar natthelg och dottern ska sova hos en kompis. Så det är jag och djuren hemma bara.

Stoföl!

Publicerad 2012-06-12 08:32:30 i Allmänt,


Sista fölungen för iår,blev ett sto! Även denna med långa ben! Enligt rapport växer och frodas de små liven som de ska! Roligt att det blivit så fina avkommor. Nu hoppas jag att de blir riktigt fina när de växer på sig.
Hingstungen är förmodligen till salu,och det skulle ju vara roligt om ham kom till nån som ville visa/tävla. Han syns nog i mängden den killen!

Avkomma 2 blev en hingst!

Publicerad 2012-06-05 16:06:59 i Allmänt,















Mamma heter Fála från Slätterne,och ägare heter Lilian Söderman.
Grabben är rödblack (konstantskimmel?) skäck. 3 vita helstrumpor,vit fläck på varje sida manken,vit strimma på magen och vit fläck på länden. Ljuvlig tycker såklart jag!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela