baldursbarn

Tiden går...

Publicerad 2013-04-14 09:26:44 i

Jisses vad Laki har växt. Snart lika stor som pappa,det är inte mycket som skiljer nu inte. 10 månader är han nu och skall snart flytta till lösdrift för uppväxt. Han är kaxig den lilla räkan mot sin pappa,men Baldur har börjat säga ifrån när han tycker han är jobbig. Det är ju bara bra. Hovslagaren har verkat alla hovar på lillen åxå,ena bak är han rädd om men det gick till slut.Framfötterna är inga problem alls. Men det är ju körigt att öva ensam ibland,men vi jobbar väl på.
Gaefas mage växer sakta men säkert,fast jag tycker nog den inte växer tillräckligt fort. Idag är hon 270 dagar ca enligt mina beräkningar... Nåja,tålamod är en dygd sägs det? Men all den mat damen får så skulle hon vara som en spärrballong om hon inte varit dräktig antar jag. Gullig och snäll är hon iallafall! Man får ge sig till tåls de sista två månaderna nu. Matmässigt får hon allt hö hon vill ha,edel avel,vitamineraler,betfor och kli. Tyvärr får ju då Hraffe allt hö han vill ha åxå då,men men. Sånt är livet. Till hösten är ordningen återställd och han och Baldur går ihop och får äta det jag ger dem :)
Även om man lägger ut olika stora höhögar här så kan man slå sig i backen på att de byter.
Nog om detta! Nu ska jag byta om och bege mig ut i det vackra soliga vädret!! Våren är på intågande med sol och fågelkvitter!!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela