baldursbarn

Söta rara Embla

Publicerad 2013-07-27 09:07:43 i Allmänt,

Ska åka hem ihelgen. Trist att "bli av" med henne. Hon är så rar den hästen. Men då hon varit här och inte visat några tecken på ombrunst,och brunstbarometern Baldur inte varit intresserad så är det väl dags för fröken att åka hem till sig. Hon har varit en fröjd att ha här. Hoppas det blir en rackarns söt unge där sen nudå...
Idag ska jag plocka in alla igen så de får vila. Det ser ut att bli en väldigt varm dag även idag. De senaste dagarna har det varit väldigt varmt och ingen vind alls. Jobbigt både för folk och fä det. Även om de inte brukar vara inne så länge så tror jag nog de timmar de får vila inne gör sitt för humöret. Det brukar bli nattmössa på snabbt.
Passar ju på att kolla över ordentligt också. Det är ju också viktigt.

Väntans tider

Publicerad 2013-07-01 07:25:42 i Allmänt,

Jag väntar å väntar på att Gaefa ska få sitt föl. Hon började på å släppa bäckenbanden för en vecka sedan. Nu tycker jag hon mest samlar skunn runt spenarna. Hon uppvisar annorlunda beteende. Bet mig i baken härom dagen,lagomt skönt ja. I går låg hon i boxen och vilade och klev inte upp ens när jag gick in till henne. Har väl aödrig hänt förr.
I natt har de varit inne för lakritstrollen fick sig en dusch sent igår så han skulle stå på tork var tanken :) Det var då en blank grabb man släppte ut!
Baldur går ff med Embla,den sockersöta fuxen. Vilken söt häst! Mild till tusen. Det var nog bra att det var ston här när hon kom med tanken på att hon är ung och Baldur kan bli lite väl amorös ibland. Stona var supersnälla med Embla och tog henne under sina vingar. Nu har de åkt hem,så ska vi väl snart få höra om de tagit sig. De var ju här ganska kort tid då ena stoet haft fång så ägaren vill inte chansa på att det kan återkomma.
Nu är det bäst man går och ger lammen välling så det blir lite lugn å ro en stund :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela